Οδηγός Ασθενών

Χρήσιμες πληροφορίες από το Τμήμα μας!

Υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση μεταξύ του ασθενούς, του τμήματος και του θεράποντος ιατρού, ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο θεράπων ιατρός αξιολογεί τη γενική κλινική εικόνα του ασθενούς και καθορίζει την εξατομικευμένη φαρμακοθεραπευτική επιλογή, σε συνεργασία με το τμήμα.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή ή κατανοητή η συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπων, υπάρχει δυνατότητα άμεσης επιστημονικής ενημέρωσης από τον επιστημονικό υπεύθυνο του τμήματος για την σωστή συμπλήρωση των εντύπων «παραγγελίας» των εργαστηριακών αναλύσεων (έντυπο MyOncotherapy, καθώς και του Ιδιωτικού Συμφωνητικού).

Για κάθε ασθενή εκδίδεται από το τμήμα ένας μοναδικός κωδικός κατοχύρωσης στο μητρώο του Τμήματος. Ο κωδικός αυτός είναι αυστηρά προσωπικός και ακολουθούνται αυστηρά οι Αρχές της Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων παραλαμβάνονται (ανάλογα με το είδος της εξέτασης και της ιδιαιτερότητας της υπηρεσίας) σε διάστημα από 5 έως 60 ημέρες.

Διερευνάται η δυνατότητα συνεργασίας με τον εκάστοτε ασφαλιστικό δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα του ογκολογικού ασθενούς για κάλυψη του κόστους των εργαστηριακών αναλύσεων.

Βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις ασθενών μας.

Άνετο παρκάρισμα με εύκολη πρόσβαση

Στάση Κτίρια Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το κτίριο διαθέτει ράμπες και ανελκυστήρα

Μιλήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας στο (+30) 2310 282835 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας.